Weer richting Los Angeles

Donderdag 16 juni

We hebben San Francisco weer achter ns gelaten en gaan weer richting Los Angeles. Oei…. Dat betekent dat de vakantie zijn einde nadert.

Vanmorgen op tijd vertrokken. We wilden de snelwegen zoveel mogelijk gaan vermijden. Via de Pacific Highway richting het zuiden. Onderweg zijn we nog langs de 17 Miles drive gegaan. Een stuk weg vlak langs de kust en door de Goudkust van Monterey. Daar staan me toch een paar kasten van woningen, niet te zuinig. Kapitale villa’s natuurlijk rondom een golfbaan. Er waren mooi uitzichtpinten waar je een mooi blik had op de Grote Oceaan. Na deze 17 milestone via de highway 1 verder naar het zuiden. De weg gaat vlak langs de kust. Tussen de middag even lunchen met blik op de oceaan, wat wil je nog meer. We zijn vaak gestopt om van al het mooie te genieten, zoals bv. De zeeolifanten die op diverse lekken liggen te luieren. Omstreeks 5 uur zijn we gestopt en hebben we een plekje gevonden op San Simeon State Park Campground. Dat is weer een camping die door de staat wordt beheerd. Vaak prachtige campings, alleen met weinig faciliteiten. Geen warm water, geen electra en geen WiFi, maar wel een prachtige plek.

Betaalden we gisteren in San Francisco nog $90.00 voor een plek op een grote parkeerplaats, weliswaar met prima douches en WiFi, op deze camping betalen we $20.00.

Morgen rijden we wee ruim 300 km. We hopen dan een plekje te vinden op een camping in Malibu Beach. Dat wordt dan onze laatste campingovernachting. Van daaruit is het dan nog maar een klein stukje naar de camperverhuurder, waar we de camper zaterdag weer meten inleveren.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*