Yosemite Park

Maandag 13 juni

Vandaag naar Yosemite Park geweest. Wat een geweldig mooi park is dat. Hoge bomen afgewisseld door stukken grasland en dat alles omgeven door hoge bergen. We zijn met een shuttlebus het park i gereden. Een enthousiaste chauffeur wist onderweg al van alles te vertellen over het park. Bij het Visitor centre zijn we uitgestapt. We zijn toen eerst maar eens gaan lopen naar een mooi punt om de lower Yosemite Fall te bekijken. Was indrukwekkend. Daarna nog een wandeling gedaan die behoorlijk bergop ging. De wandeling zou uiteindelijk naar een punt gaan waar je de upper Fall zou kunnen zien. Maar van mensen die weer naar beneden gingen hoorden we dat dat nog wel een paar uur lopen en klimmen zou zijn. Toen toch maar besloten om dat niet te doen. Met het naar boven gaan en weer naar beneden waren we ook al ruim 2 uur onderweg geweest.

Eerst maar eens een broodje en wat te drinken gekocht. Op aanwijzingen van een Ranger naar een plek gewandeld waar je ook een prachtig uitzicht had op de waterval. Een prachtig gezicht.

Vervolgens nog een rondje met een shuttlebus door het park gedaan en weer terug naar de camping. Terug bij de camper smaakte het biertje en het wijntje uitstekend.

Morgen gaan we naar SanFrancisco. We hebben nog geen camping gereserveerd, dus we gaan er een beetje op de bonnefooi naar toe. Op de huidige camping hebben we geen bereik voor de telefoon. De WiFi verbinding laat het ook regelmatig afweten. Is op dit moment even goed, dus daarom alles maar gauw even online zetten.

De rit morgen naar San Francisco is ruim 300 km.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*