Zion National Park, dag 2

Woensdag 8 juni

Vandaag nog een dag in Zion National Park. Het is werkelijk een prachtig park, met heel vel mogelijkheden om te wandelen. Wil je alle wandelroutes gaan doen, mag je hier wel 3 weken blijven. Vanmorgen zijn we eerst naar Wheeping Rock geweest. De rots huilde alleen niet zo erg. Ook hier te weinig water. In de natte periode komt het water als een waterval over een klip. Diverse planten vinden in de rotsen toch voldoende houvast om te kunnen groeien. Na deze tocht zijn we verder gegaan met een tocht langs de Virgin River. Het pad liep door een prachtig stukje natuur. We passeerden op en paar meter een hert, dat rustig stond te grazen.

Na een paar kilometer hield het pad op, maar zagen we een hoop andere mensen verder gaan door de rivier. Velen ware er op voorbereid en hadden speciaal schoeisel bij zich. Wij niet. Na even twijfelen, toch ook maar het water in. Dan maar natte voeten. het werd daardoor alleen wel een erg leuke tocht.

Morgen rijden we door naar LasVegas. Gaan we proberen het vakantiegeld weer terug te winnen. Een collega van mij zit dan toevallig ook in Las Vegas. We gaan dus zeker nog wel even samen een biertje drinken. In Las Vegas blijven we ook 2 nachtjes.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*